Βιογραφικό

Βιογραφικό Ανδρέας ΓάλλιοςΓεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Το πάθος μου για την μουσική ξεκίνησε απο τα παιδικά μου χρόνια και στην ηλικία των 14 ετών ξεκίνησα να σπουδάσω κιθάρα και μουσική με καθηγητή τον Νίκο Παναγιωτάκη.

Σε συνεργασία με το London College Of Music (RGT) πήρα το πτυχίο Jazz Performance στην ηλεκτρική κιθάρα και DipLcm in Electric Guitar Teaching, παράλληλα έκανα μαθήματα κλασικής κιθάρας και ανώτερων θεωρητικών.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στα άνωτερα Θεωρητικά με καθηγητή τον Στέλλιο Μαγγανά, αποκομίζοντας με άριστα το Πτυχιο Αρμονίας και Αντιστιξης.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια αυτοσχεδιασμού για μικρές ηλικίες και masterclass καταξιωμένων μουσικών της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έχω παίξει μουσική με διάφορα μουσικά σχήματα σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχείας όπως έχω κάνει και με τους μαθητές μου.

Η αγάπη μου για την διδασκαλεία ήταν μέσα μου από τότε που ξεκίνησα μουσική και ήταν ο κύριος στόχος μου, γι’αυτό και σπούδασα και διδασκαλεία με παιδαγωγικά, ψυχολογία κτλ. ώστε να μπορώ να προσφέρω στον μαθητή την εκμάθηση με τον καλύτερο τρόπο.

Διδάσκω κλασική κιθάρα σε παιδιά από 6 ετών και άνω σε δημοτικό σχολείο της Αθήνας, ενώ παράλληλα παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας (ηλεκτρική, ακουστική, κλασική) και θεωρητικών σε παιδιά και ενήλικες με επαγγελματισμό και αφοσίωση.

Με εκτίμηση,

Γάλλιος Ανδρέας